25 Nisan 2024

2010 – 2011 SEZONU ORGANİZASYONLARI

Beylerbeyi Spor Kulübü Basketbol Şubesi olarak temel teknik gelişimi önemserken bu bağlamda takımlarımızın en üst seviye liglerde mücadele etmesini de istiyoruz.

Transfer yerine kendi yetiştirdiğimiz sporcularla bugüne kadar Seri A oynayan takımlar yaratırken bu ligde başarılı sonuçlarda elde ettik.

Ancak kulüp felsefemiz gereği doğa yürüyüşlerine, kaya tırmanışına, Beylerbeyi Stadı Şenliklerine, farklı branşlarda antrenmanlara, doğada yaşam gibi saha dışı organizasyonlara büyük önem veriyoruz. Bu organizasyonların takım bütünlüğünü ve daha başarılı sonuçları getirdiğini çokça test ettik.

 


SPORCU SEÇMELERİ

İlk seçme, ilk sporcular…


BABA OĞUL MAÇLARI

 


MİNİ GOLF

Türkiye’de çok yaygın olmayan Mini Golf sporunu yerinde gözlemlemek için Ali Büyükkirişçi tarafından yönetilen pistte oyun oynadık.

 


SEMİNERLER

Sporcu ve aileleri için seminerler düzenlemekteyiz. “sporcu sakatlıkları” konusunda aynı zamanda kulüp doktorumuz Mithat Dokur tarafından dersler verildi.

“Ergenlik psikolojisi” konusunda ise Handan Goral tarfından eğitimler verildi.

Antrenörlerimiz ise Sporcu Sakatlanmaları konusunda Prof.Dr. Mustafa Karahan ve Psikoloji konusunda Ayşim Altay’dan dersler aldı.

 


BAYRAMLAŞMA

Her bayram 2 nci gün salonumuzda toplanarak bayramlaşma yaparız.

 


RİVA KAMPI

19 Mayıs 2011 tarihinde Riva’da tüm sporcularımızla kamp yaptık.


FUTBOL ANTRENMANLARI

1996-1997-1998 doğumlu sporcularımız ile Fenerbahçe Futbol Altyapı antrenörleri Yasin Efendiler ve Ali Büyükkirişçi tarafından salon antrenmanlarımızın bulunmadığı Çarşamba günleri futbol antrenmanları yaptık.

 


29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Her yıl düzenli olarak katılıyoruz.

 


RUGBY ANTRENMANI

1996-1997-1998 doğumlu sporcularımız ile eski sporcumuz ve takım kaptanı Tunç Kavaklıoğlu tarafından Rugby sporunun temel öğretimi yapıldı.

 



İstek ve önerilerinizi Beylerbeyi Basketbol Whatsapp hattımızdan hızla cevaplıyoruz.

beylerbeyibasketbol facebookbeylerbeyi basketbol instagrambeylerbeyi basketbol twitterbeylerbeyi basketbol googlebeylerbeyi basketbol whatsapp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir