28 Nisan 2024

U12 Takımımız TBF Asya Şampiyonu

Beylerbeyi Spor Kulübü U12 Erkek Basketbol takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu İstanbul Ligi Asya finalinde Küçükyalı Gelişim ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca geride olan takımımız, fark 21 sayıya çıkmasına rağmen pes etmeyip son periyotta ortaya koyduğu mücadele ile maçı uzatmalara taşımasını bildi. Uzatmalarda doğru bir basketbol oynayan takımımız TBF İstanbul liginde ilk senesinde Asya şampiyonluğuna ulaşmış oldu.

U12 Erkek Basketbol takımımız İstanbul finalinde ise Dostlukspor ile karşılaştı. Sezonun uzamasından dolayı sahaya 5 kişi ile çıkan takımımız son topa kadar mücadele etmesini bildi. Son periyotta yorgunluğunda etkisi ile basit hata yapan takımımız ilk resmi lig sezonlarında İstanbul İkinciliğine ulaştı.

Bu sezon hayatlarında ilk defa Federasyon liginde mücadele eden U12 takımımız kendileri adına harika bir sezonu geride bıraktılar. Her maçtan sonra söylediğimiz gibi önemli olan kazanmak-kaybetmek değil, doğru basketbolu öğretmek ve sahada bunu uygulamak.

Oynadıkları her maçta geliştiklerini ve basketbolu öğrendiklerini hepimiz gözlemledik. Bundan sonra ki senelerde çok daha büyük başarılara imza atacaklarından hiç şüphe duymuyoruz. Uzun süre beraber oynamaları ve takım olgusunu kazanmaları için bu senenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve ona göre planlama yapıyoruz.

Sporcularımızla gurur duyuyor onları aldıkları başarılarından dolayı kutluyoruz.

 

İstek ve önerilerinizi Beylerbeyi Basketbol Whatsapp hattımızdan hızla cevaplıyoruz.

beylerbeyibasketbol facebookbeylerbeyi basketbol instagrambeylerbeyi basketbol twitterbeylerbeyi basketbol googlebeylerbeyi basketbol whatsapp 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir