29 Mart 2024

2016 – 2017 SEZONU ORGANİZASYONLARI

Beylerbeyi Spor Kulübü Basketbol Şubesi olarak temel teknik gelişimi önemserken bu bağlamda takımlarımızın en üst seviye liglerde mücadele etmesini de istiyoruz.

Transfer yerine kendi yetiştirdiğimiz sporcularla bugüne kadar Seri A oynayan takımlar yaratırken bu ligde başarılı sonuçlarda elde ettik.

Ancak kulüp felsefemiz gereği doğa yürüyüşlerine, kaya tırmanışına, Beylerbeyi Stadı Şenliklerine, farklı branşlarda antrenmanlara, doğada yaşam gibi saha dışı organizasyonlara büyük önem veriyoruz. Bu organizasyonların takım bütünlüğünü ve daha başarılı sonuçları getirdiğini çokça test ettik.

 


106.YIL BEYLERBEYİ KONSERİ – VOLKAN KONAK

Türk halk müziğinin Karadeniz coğrafyasıyla özdeşleşen başarılı sanatçısı Volkan Konak, Beylerbeyi Spor Kulübü 106. kuruluş yılı kapsamında Haliç Kongre Merkezi’nde….

1988’de İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Konak, halk müziği üzerine akademik çalışmalarını devam ettirirken 1989’da Suların Horon Yeri adlı albümünü çıkararak müzik kariyerini başlattı. Nazım Hikmet, Yaşar Miraç, Ömer Kayaoğlu ve Sunay Akın gibi şairlerin eserlerini bestelerken parçalarına etnik motifler katarak kendine özgün bir tarz yarattı. Bu albümün başarısını Efulim (1993), Gelir Misin Benimle (1994), Volkanik Parçalar (1996), Pedaliza (1998), Şimal Rüzgarı (2000), Maranda (2003), Mora (2006), Mimoza (2009), Lifor (2012) ve Manolya (2015) izledi. Bu albümlerden Maranda Elmas Plak, Mora Altın Plak, Mimoza ise Platin Plak almaya hak kazandı.

Karadeniz’in seslerinden aldığı ilham ve bölgenin gelişimi için attığı adımlarla “Kuzeyin Oğlu” lakabını alan Konak, farklı televizyon kanallarında bu adı taşıyan programlara da imza attı. Ayrıca Politik Dergisi, Kral TV, Altın Kelebek Ödülleri ve TRT Müzik gibi farklı mecralarda yayın yapan kuruluşlardan birçok ödül kazandı.

Biletler için tıklayınız
Fanatik gazetesindeki haber için tıklayınız

 


CUMHURİYETİMİZİ KUTLUYORUZ

Sporcularımızın teknik eğitimlerinin yanı sıra en önem verdiğimiz konulardan biri sosyal yaşama uyum ve sosyal yaşam ile ilgili bilgi ve becerileri sporcularımıza kazandırmak isteriz.

Bu nedenle bayram, şenlik, kutlama gibi günlerde birlikte yapılabilecek unsurları birlikte yapıyoruz.

 


SPORTİF DEĞERLENDİRME TESTİ

Sporcularımızın saha içi performansını üst seviyeye çıkarmak için çok çalışıyoruz. Bu kapsamda bilimsel verilere dayanarak gelişimi somut veriler ışığında gözlemlemek isteriz. 2016-2017 sezonunda sezon başı ve ortasında 2 sportif ölçüm testi gerçekleştirdik.

 


BARCELONA’DA BEYLERBEYİ HEDİYELERİ

2010 yılından buyana davet alarak katıldığımız Barcelona Uluslararası Altyapı Kulüpler Basketbol Şampiyonasında görevli ekip artık kulübümüzün bir parçası. Onlara her yıl Türk adetleri gereği hediyeler götürürüz.

 



VİDEOLAR

 


İstek ve önerilerinizi Beylerbeyi Basketbol Whatsapp hattımızdan hızla cevaplıyoruz.

beylerbeyibasketbol facebookbeylerbeyi basketbol instagrambeylerbeyi basketbol twitterbeylerbeyi basketbol googlebeylerbeyi basketbol whatsapp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir