25 Nisan 2024

KADİR HAS ANADOLU LİSESİ SALONUMUZU VE MALZEMEMİZİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİK

Parke zeminde çalışmamızın en önemli sebebi sporcu sakatlıklarını en aza indirmektir. Taraflex vb sert zeminler sporcuların eklem sakatlıklarının en önemli sebebidir.

Bu sezon parkelerimizi, potalarımızı, soyunma odalarını ve ofisimizi yeniledik.

Parkelerimizin yapımı 25 Ağustos 2017 günü başladı. Gece gündüz çalışarak sezon başlangıcına yetiştirilmeye çalışılan zeminimizin son kat cilasının da bitirilmesinin ardından 5 Eylül 2017 günü teslim edildi.

Aynı dönemde antrenörlerimizin velilerimizle direkt temas kurabilmesi için ofis yerimizi ve iç dizaynını değiştirdik. Ofisimizin yapımı Emre Tural, Enis Kaymak, Atilla Oruç, Kaan Külah ve Merve Unan tarafından tamamlandı.

Akademi gruplarımızdaki eğitim programımızın çeşitliliğini arttırabilmek adına 2 adet hareketli pota yaptırdık.

Top arabalarımızı yeniledik. 1 adet kromaj kaplı NBA top arabası, 1 adet hareketli normal top araması yaptırdık. Sporcularımızın motivasyonu adına küçük ve önemli bir dokunuş oldu.

Toplarımızın tamamını deri resmi lig topları ile yeniledik. Akademi grubunun kullanacağı 6 numara topları Molten GM6 ile değiştirdik. Altyapı grubu antrenman toplarımızı GL7 ve GL7X resmi maç topları ile değiştirdik.

Soyunma odaları ve saha içinde bulunan bench tabir ettiğimiz oturma gruplarının tamamını yeniden yaptırdık.

2016 yılında Milli Eğitim bütçesinden yapılan harcama ile salon çatısı değiştirilmişti. Ancak tavan ışıklandırmalarının tamamı patladı. Tavan ışıklandırmalarının tamamını yüksek enerji tasarruflu led ışıklandırma ile değiştirdik.

www.altyapibasket.com web sitesinin haberi için tıklayınız.

 

 


İstek ve önerilerinizi Beylerbeyi Basketbol Whatsapp hattımızdan hızla cevaplıyoruz.

beylerbeyibasketbol facebookbeylerbeyi basketbol instagrambeylerbeyi basketbol twitterbeylerbeyi basketbol googlebeylerbeyi basketbol whatsapp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir